Kunskap

Caspeco
kunskapssida

Vi på Caspeco vill hjälpa restaurangbranschen och upplevelseindustrin till bättre lönsamhet. På den här sidan samlar vi råd och tips för hur krögare och entreprenörer kan använda olika system och metoder för att höja intäkterna och sänka sina kostnader.

Missa inte denna artikel
Artificiell intelligens (AI) hjälper sänka personalkostnader genom att förutse efterfrågan

Artificiell intelligens (AI) hjälper sänka personalkostnader

Lönsamhet Personal
Markus Ganev
Läs
Missa inte denna artikel
Personalsystem för restauranger, hotell, caféer och barer

Hur ett personalsystem kan öka lönsamheten

Ett smart personalsystem kan öka lönsamheten i hela verksamheten. Men de riktigt stora vinsterna görs när personalsystemet kan prata med dina andra system och de tillsammans skapar tydliga synergieffekter.
Personal, Lönsamhet
Erik Friberg
Läs
Missa inte denna artikel
system restaurang

Hur väljer man systemleverantör?  

För entreprenörer inom besöksnäringen är valet av affärssystem centralt för att driva verksamheten framåt. Här är sex viktiga punkter att fundera över.
Lönsamhet
Krister Fingal
Läs
Missa inte denna artikel
analys restaurang

Hur väljer man analyssystem?

Företag inom besöksnäringen vill allt mer kunna analysera sin verksamhet för att kunna ta bättre beslut. Så här väljer ni rätt analyssystem för era behov.
Analys, Lönsamhet
Jonas Mattsson
Läs
Missa inte denna artikel

Brödernas först i branschen - lanserar digitala kvitton!

Kassa, Nyheter, Lönsamhet
Läs
Missa inte denna artikel
Digitala kvitton för restauranger via Kivra och Casapeco

Digitala kvitton hos Caspeco

Kassa, lönsamhet
Läs
Missa inte denna artikel
Bild på expresskassan

Vad krävs för att bli ett godkänt kassasystem?

kassa, nyheter, lönsamhet
Läs
Missa inte denna artikel
restaurang lönsamhet

Hur en leverantör kan öka er lönsamhet

Ert affärssystem kan vara ett viktigt verktyg för att höja intäkterna och sänka kostnaderna i er verksamhet. Men då gäller det att hitta en leverantör som har lönsamhet i fokus.
Lönsamhet
Krister Fingal
Läs
Missa inte denna artikel
bokningssystem restaurang

Hur väljer man bokningssystem?

Ert bokningssystem är såväl ett viktigt internt arbetsverktyg och ett ansikte utåt för verksamheten. Så här väljer ni rätt system.
Bokning, Lönsamhet
Patrik Jungmarker
Läs