Ser till att utvecklingen av Cloud leder till att lönehanteringen för våra kunder blir lika lätt som molnet. Jobbade även i moln tidigare som flygvärdinna. Utbildad lönespecialist via yrkeshögskolan Iterum Education.
Svart bälte i att göra materialsport av personliga intressen. Samlar sneakers, lite vinyl-nörd, stor gaming/teknik-nörd. Tycker om att resa, tatuera mig, äta goda hamburgare och åker gärna skidor i alperna och spelar hockey med samma energi som jag hjälper våra härliga kunder i supporten!
"Han som kan det mesta" har mina kollegor länge sagt. Jag har vuxit och utvecklats tillsammans med Caspeco sedan 2009. Med den erfarenheten i bagaget kan jag nu kalla mig specialist inom Analys.
Mångsidig, oftast med ett bibehållet lugn. Har drivit eget microbryggeri för öltillverkning och har därför haft mycket kontakt med barer och restauranger som leverantör.
Spel, musik & filmintresserad kodapa som sitter med främst Bokning, med ett visst fokus på backend. På fritiden hittar ni mig på Uppsala Makerspace, där jag sitter i styrelsen. Har en svaghet för lättsaltade chips, och går igång direkt om du börjar prata spelmusik eller 3D-printing.
Kodninja som ser till att analysen alltid går att lita på. Med valutahandel och säkerhet i bagaget så har jag redskapen som behövs för att skapa de bästa analysverktygen.
Har lyckats pricka av kundbesök i både Ystad och Riksgränsen under en och samma arbetsvecka. Har 14 års erfarenhet från restaurangbranschen och var Caspeco-kund i ett par år.
Pratar utöver flytande JavaScript också syntaktiskt korrekt danska. När jag inte knappar fram det senaste på bokning hittar du mig nog med gitarren i Caspecos replokal.
Glad, noggrann och nyfiken problemlösare som alltid vill lista ut varför problem uppstår. Att hålla stressen borta är min starka sida och ett positivt mindset driver mig framåt.
Strukturerad och effektiv med en förkärlek för excelformler och checklistor. Har jobbat som frukostvärdinna och även slevat upp köttbullar på IKEA men siffror kändes mer rätt för mig.
Min superkraft är att kommunicera, och att vara lyhört till vad marknaden behöver. Jag jobbade 13 år inom restaurang innan jag sadlade om till systemvetare. Inom restaurang har jag gjort det mesta utan att jobba som dörrvakt.