Ökad lönsamhet

Vårt recept för ökad lönsamhet.

Caspecos system är byggda för att göra din drift så smart som möjligt. När information kan flöda från ditt kassasystem till ditt personalsystem – och sedan via bokningssystemet till ditt analysverktyg – uppstår unika möjligheter. På den här sidan visar vi hur det kan se ut, och vad det kan ge dig.

Flöde 1

Smarta Scheman.

Se ert bokningsläge och era historiska försäljningssiffror direkt i schemaläggningen – och se hur mycket ni kan schemalägga för att hålla din önskade löneprocent. 

Flöde 2

Det går på ett swish med Swish.

Låt gästen boka meny och kanske till och med förbetala i bokningen med kort eller Swish – och få bokningen presenterad i kassan när sällskapet anländer.

Flöde 3

Analysera ALLT.

Nyckeltalen ni önskar direkt i samma vy. Se löneprocent, omsättning per arbetad timme, snittnotor, försäljnings-topplistor i egna dashboards i Caspeco Analys.

Flöde 4

Optimera din försäljning.

Se vilka rätter ni tjänar mest på, hur många desserter ni säljer per varmrätt, vilken servitör som är bäst på att sälja in avec – och mycket mer.

Flöde 5

Dricks, made super easy!

Läs in dricksen från kassasystemet, sätt upp drickspotter och fördelningsmallar och generera bankfiler för utbetalning.

Guider för ökad lönsamhet.

Vi på Caspeco vill hjälpa hela branschen och upplevelseindustrin till bättre lönsamhet. Nedan samlar vi råd och tips för hur krögare och entreprenörer kan använda olika effektiva metoder för att öka intäkterna och sänka kostnaderna.

Vi guidar er till ökad lönsamhet.

Våra system, och hela Caspeco, finns till för att ni ska kunna öka er lönsamhet och lyfta er verksamhet.

PEGGY - KUNDSUPPORT