Ökad lönsamhet

Vårt recept för ökad lönsamhet.

Caspecos system är byggda för att göra din drift så smart som möjligt. När information kan flöda från ditt kassasystem till ditt personalsystem – och sedan via bokningssystemet till ditt analysverktyg – uppstår unika möjligheter. På den här sidan visar vi hur det kan se ut, och vad det kan ge dig.

Flöde 1

Smarta Scheman.

Se ert bokningsläge och era historiska försäljningssiffror direkt i schemaläggningen – och se hur mycket ni kan schemalägga för att hålla din önskade löneprocent. 

Flöde 2

Det går på ett swish med Swish.

Låt gästen boka meny och kanske till och med förbetala i bokningen med kort eller Swish – och få bokningen presenterad i kassan när sällskapet anländer.

Flöde 3

Analysera ALLT.

Nyckeltalen ni önskar direkt i samma vy. Se löneprocent, omsättning per arbetad timme, snittnotor, försäljnings-topplistor i egna dashboards i Caspeco Analys.

Flöde 4

Optimera din försäljning.

Se vilka rätter ni tjänar mest på, hur många desserter ni säljer per varmrätt, vilken servitör som är bäst på att sälja in avec – och mycket mer.

Flöde 5

Dricks, made super easy!

Läs in dricksen från kassasystemet, sätt upp drickspotter och fördelningsmallar och generera bankfiler för utbetalning.

Guider för ökad lönsamhet.

Vi på Caspeco vill hjälpa hela branschen och upplevelseindustrin till bättre lönsamhet. Nedan samlar vi råd och tips för hur krögare och entreprenörer kan använda olika effektiva metoder för att öka intäkterna och sänka kostnaderna.

Personalsystem för restauranger, hotell, caféer och barer
Hur ett personalsystem kan öka lönsamheten
Ett smart personalsystem kan öka lönsamheten i hela verksamheten. Men de riktigt stora vinsterna görs när personalsystemet kan prata med dina andra system och de tillsammans skapar tydliga synergieffekter.
Erik Friberg
Läs
personalsystem restaurang
Hur väljer man leverantör av personalsystem?
Personalsystem för restaurang och upplevelseindustrin är ett brett område. Här samsas ”hårda” frågor som schema och lön med ”mjuka” frågor kring rekrytering och trivsel.
Erik Friberg
Läs
kassasystem restaurang
Hur kassasystemet påverkar er lönsamhet
Lönsamhet handlar om sänka kostnaderna och höja intäkterna. Ett riktigt bra kassasystem kan hjälpa er att göra både och.
Mattias Selin
Läs
analys restaurang
Hur väljer man analyssystem?
Företag inom besöksnäringen vill allt mer kunna analysera sin verksamhet för att kunna ta bättre beslut. Så här väljer ni rätt analyssystem för era behov.
Jonas Mattsson
Läs
bokningssystem restaurang
Hur väljer man bokningssystem?
Ert bokningssystem är såväl ett viktigt internt arbetsverktyg och ett ansikte utåt för verksamheten. Så här väljer ni rätt system.
Patrik Jungmarker
Läs
kassasystem restaurang
Hur väljer man kassasystem?
Funderar ni på att byta kassasystem? Här är några saker att fundera på först.
Mattias Selin
Läs
system restaurang
Hur väljer man systemleverantör?  
För entreprenörer inom besöksnäringen är valet av affärssystem centralt för att driva verksamheten framåt. Här är sex viktiga punkter att fundera över.
Krister Fingal
Läs
restaurang lönsamhet
Hur en leverantör kan öka er lönsamhet
Ert affärssystem kan vara ett viktigt verktyg för att höja intäkterna och sänka kostnaderna i er verksamhet. Men då gäller det att hitta en leverantör som har lönsamhet i fokus.
Krister Fingal
Läs

Vi guidar er till ökad lönsamhet.

Våra system, och hela Caspeco, finns till för att ni ska kunna öka er lönsamhet och lyfta er verksamhet.

PEGGY - KUNDSUPPORT