Bokningsystem

Caspeco Bokning erbjuder oanade möjligheter för bland annat restauranger, hotell och aktivitetscenter – och avancerade funktioner för komplexa verksamheter. 

Easy
Peasy

Menyval

Låt gästen välja mat direkt i bokningssystemet.

Förskott

Ta betalt i förskott med kort eller Swish.

Schema

Se bemanningen i boknings-systemet – och tvärtom.

Kassan

Låt bokningsinformationen flyttas direkt till kassan.

Mer än bordsbokning.

Med Caspecos bokningssystem kan kunden boka mat, dryck och aktiviteter direkt på din webb. Och betala i förskott med kort eller Swish om ni så vill.

Oskar Svanström, Bishop Arms
Caspeco är det verktyg som främst bidrar till att vi är en av Sveriges mest lönsamma krogar.
Oskar Svanström @ Bishop Arms
Mobiltelefon med Swish
Laptop med schemaläggning

Schemalägg efter bokningsläget.

Vårt bokningssystem pratar med Caspeco Personal, så att du ser bokningsläget live när det är dags att planera veckan. Lätt att bemanna rätt, helt enkelt.

Direkt från bokning till kassa.

När gästen anländer flyttas webbokningen direkt över till kassan, inklusive alla förbeställningar och menyval.

Funktionalitet

Avancerade funktioner

Visa

Caspeco Bokning erbjuder även avancerad funktionalitet för större projekt och verksamheter med särskilda behov.

Flera bokningar i en

Caspecos bokningssystem kan hantera avancerade flöden – som till exempel när kunden vill boka mat, dryck och aktivitet i samma bokning. Bokningarna flyttas sedan till rätt station och kassa när gästen anländer.

Skräddarsydda mallar

Med Caspeco Bokning kan ni skräddarsy era egna offert- och bekräftelsemallar, och skapa snygga PDF:er som hämtar information direkt från bokningen.

Projektmärkning

Följ kostnader och intäkter för större event och projekt genom hela projektet. Och all data följer med från onlinebokning till schemaläggning.

Konferens- och eventbokning

Caspeco erbjuder också ett avancerat konferens- och eventbokningssystem, som kan hantera bokningar som sträcker sig över flera dagar och inkluderar allt från lokal, meny, personal, teknik och hyrgods. Kontakta oss på Caspeco om du vill veta mer.

Bowling - Caspeco lane controller

Caspeco Lane Controller hanterar idag spel på tid med bland annat att starta-, stoppa-, byta-, förlänga banor. Går också att lägga in spelarnamn i bokningen som skickas med till bowlingssystemet samt välja om en eller flera spelare ska ha bumber. Vi hämtar också hem poäng efter avslutat spel så poängblad kan skrivas ut från bokningssystemet eller mailas till gäst.

Integrationer och analys

Visa

Smarta integrationer gör bokningssystemet till en källa till djuplodande analys och förenklar både schemaläggning, bokföring och inköp.

Koppling mot kassa …

Informationen i bokningssystemet flyttas automatiskt över till kassan när gästen anländer, inklusive menyval, önskemål och eventuella betalningar.

… och mot bokföring

Vid behov, om ni använder faktureringsfunktionen, kan också bokningssystemet leverera underlag direkt till bokföringen – med eller utan att mellanlanda i kassan. Det beror helt på era behov.

Enkel fakturering - fakturaintegration

Vårt bokningssystem kan också skapa underlag till fakturor i fakturasystem som Hogia, Fortnox och Briljant. Perfekt när ni vill behålla ert befintliga fakturasystem men vill att flödet mellan bokning och faktura ska hänga ihop.

Bokning hjärta schema

Era bokningar syns automatiskt i schemaläggningen, vilket gör det lättare att analysera och bemanna rätt – och optimera löneprocenten.

Maxa köksekonomin

Om du kopplat på menyval i bokningen kan köket se exakt vad som är beställt till en viss dag (eller timme) och hantera inköp och förberedelser därefter.

Bokning och betalning

Visa

Ett bokningssystem utöver det vanliga – med bland annat inbyggda menyval och möjligheter till förskottsbetalning.

Koppla på menyval och mer

Med Caspecos bokningssystem för restauranger kan gästen boka bord, mat, dryck och till och med bowling eller någon annan aktivitet på samma gång.

Ta betalt i förskott

Vårt bokningssystem gör det möjligt att ta betalt i förskott via kort eller Swish, eller att ta ut en bokningsavgift eller deposition.

No Show-funktion

Ni kan också ta ut en avgift när kunden inte dyker upp – en så kallad No Show-funktion.


Fakturering

Med Caspeco fakturafunktion har ni ett komplett flöde från offert till kundreskontra i ett och samma system. Fakturafunktionen är gjord för att vara enkel men ändå kraftfull.

Full frihet

Informationen i Bokningssystemet är helt och hållet ert och ni äger datan. Det gör också att ni kan ändra rubriker och regler fritt, ha egna inställningar beroende på gruppstorlek – och ha olika regler för olika dagar och tillfällen.

Vanliga frågor.

Vad kostar Caspecos olika system?
Visa

Priset för Caspecos olika system anpassas efter er verksamhet, så att alla kan använda professionella system. Sen får ni givetvis lägre pris om ni väljer att använda flera av Caspecos system.

Har ni ett Boknings-API och integrationer i bokningssystemet?
Visa

Ja vi har faktiskt båda dessa. Går att tala länge om vad som finns så fråga gärna oss om ni vill veta mer.

Vad tar ni betalt per bokad gäst?
Visa

Vi har endast en fast månadsavgift vilket sparar mycket pengar för er verksamhet.

Har ni förbetalningsmöjlighet i bokningssystemet?
Visa

Ja, betalfunktionen kan hämta och räkna ut summan gästen skall betala via Swish eller kort.

Vill du prata med oss direkt? Kontakta oss här.
Hjälpcenter

Vi guidar dig hela vägen.

Fyll i dina uppgifter nedan så tar vi kontakt och bokar in en demo.

Vår säljare Pär Svensson hjälper er genom hela processen
Pär - Säljare
Prata med ett proffs