Take away & Snabbmat

Krögare som hanterar delivery order. Packar kasse och kontrollerar på en iPad.

För en smartare drift.

Caspecos fyra affärssystem har utvecklats för att förenkla vardagen för personalen, förbättra gästupplevelsen, ge er överblick och öka lönsamheten i varje del av verksamheten.

av krögare - för krögare
Genomtänkt Mobile Order
Genomtänkt Mobile Order

Låt gäster beställa mat för upphämtning, direkt genom er egen webb. Lätt som en plätt.

Hantera Deliverytjänster
Hantera Deliverytjänster

Få full koll och integrera samtliga deliverytjänster i kassasystemet. Smidigt och enkelt.

Sälj rätt produkter
Sälj rätt produkter

Följ omsättning och lönsamhet per produkt och se enkelt vilka produkter ni ska försöka sälja mer av.

Lika lätt som att göra en omelett.

Med snabb överblick av både behov och tillgänglighet i ett system som är lika enkelt för dig som för personalen. Allt från schema och stämpelklocka till dagsavstämning och lön.

  • Kostnadsfri support och implementering.
  • Utbildning i programvara och funktioner.
  • Hjälp med överflyttning från tidigare system.
Matilda från supporten guidar er igenom installation och migrering
Matilda - Supportchef

När 1+1 blir 7.

Ökad lönsamhet är grundtanken med alla Caspecos system, och när du använder dem tillsammans får du tillgång till ännu fler fördelar och funktioner. Dessutom sparar du tid och energi som du kan lägga på att skapa smaker, minnen och upplevelser.

Kassasyste Ikon
Personalsystem ikon
Dricks, made easy!

Läs in dricksen från kassasystemet, sätt upp drickspotter och fördelningsmallar och generera automatiska bankfiler för utbetalning.

Bokningssystem ikon
Personalsystem ikon
Kassasyste Ikon
Smarta Scheman

Se bokningsläge och historiska försäljningssiffror direkt i din schemaläggning – och se hur mycket du kan schemalägga för att hålla din önskade löneprocent.

Personalsystem ikon
Bokningssystem ikon
Analysverktyg ikon
Kassasyste Ikon
Analysera ALLT

Se vilka rätter du tjänar mest på, hur många desserter du säljer per varmrätt, vilken servitör som är bäst på att sälja in avec – och mycket mer. Mer om Analys.

Referens
Anders Holmgren
Farang
Caspeco ger oss möjlighet att hålla koll på viktiga siffror och nyckeltal i realtid – vilket gör att vi kan ta smartare beslut både gällande kostnader och intäkter.
Anders Holmgren
Försäljningsökning tillval
240
%
Förbättrad löneprocent
6
%
Se fler referenser
Caspecos cocktail för dig som driver
Take away & Snabbmat
.
Kassasystem
Kassasystem

Caspeco kassa är ett beprövat, smart och anpassningsbart system. Lika enkelt för dig som för dina gäster.

Personalsystem
Personalsystem

Caspeco personal har allt från schema och stämpelklocka till dagsavstämning och lön. Du får snabbt koll på allt.

Bokningssystem
Bokningssystem

Caspeco Bokningssystem är lika smart som tillgängligt för såväl gäst som servis, personal och alla i ert kök.

Analys
Analys

Planering och uppföljning är avgörande om ett företag ska lyckas på lång sikt. Med Analys så får du koll på allt.

Vanliga frågor.

Vad kostar Caspecos olika system?
Visa

Priset för Caspecos olika system anpassas efter er verksamhet, så att alla kan använda professionella system. Sen får ni givetvis lägre pris om ni väljer att använda flera av Caspecos system.

Behöver vi byta ut alla våra system?
Visa

Nej, ni byter bara de system ni vill byta. Men det finns tydliga fördelar med att använda flera system från Caspeco, och ovanpå det ni får även lägre pris.

Finns möjligheten för gästen att beställa och betala själv?
Visa

Ja, både via appen eller via expresskassor. Förbeställning av take away kan göras i förväg via webben och även betalas i förväg. Vid ett förutbestämt intervall innan upphämtning skrivs ordern ut på bongskrivare i köket tex.

Kan man mäta snittnotor?
Visa

Det går att mäta snittnotor, och även merförsäljning som tex antal dippsåser per såld hamburgare. Ni kan även mäta tillagningstiden från beställning tills att ordern är klarmarkerad i köket.

Kan jag jämföra min personalkostnad mot försäljning på timnivå?
Visa

Ja, det går att se både försäljning och personalkostnader nedbruten per timme.

Finns det pucksystem?
Visa

Ja, antingen kan ni ange pucknummer vid varje beställning eller så kan ett ordernummer skrivas ut på kvittot som sedan syns på en bongskärm i restaurangen och klarmarkeras när maten är redo för att hämtas av gäst.

Vill du prata med oss direkt? Kontakta oss här.
Hjälpcenter

TIPS om ökad lönsamhet.

Fler artiklar hittar du här

Lönsamhet to go!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur våra system kan förbättra er drift och öka er lönsamhet.