Kunskap

Caspeco
kunskapssida

Vi på Caspeco vill hjälpa restaurangbranschen och upplevelseindustrin till bättre lönsamhet. På den här sidan samlar vi råd och tips för hur krögare och entreprenörer kan använda olika system och metoder för att höja intäkterna och sänka sina kostnader.

Missa inte denna artikel

Efter Leeroys plötsliga konkurs – Crispy Pizza Bistro väljer Caspeco som ny systemleverantör

Caspeco säkrar Crispy Pizza Bistros systemdrift efter Leeroys plötsliga konkurs. Det står nu klart efter förhandlingar där Caspeco blir ny systemleverantör till Crispy Pizza Bistros fyra enheter samt deras systerenhet Suris Street Food. Båda parter ser positiv
Press
Läs
Missa inte denna artikel

Hawaii Poké väljer Caspeco som ny systemleverantör

Caspeco säkrar Hawaii Pokés systemdrift efter Leeroys konkurs. Caspeco kommer tillsammans med sin lojalitetspartner Piggy leverera ett komplett systemstöd gällande systemdrift till Hawaii Poké
Press
Läs
Missa inte denna artikel

Norges grönaste restaurangkedja väljer svensk systemleverantör

Den norska restaurangkedjan LETT väljer Caspeco som systemleverantör på samtliga enheter. Ett samarbete som inbegriper 19 enheter i både Norge och Sverige
press
Patrik Pettersson
Läs
Missa inte denna artikel

Caspeco tar över delar av Leeroys verksamhet

Leeroys konkursbo och Caspeco har överenskommit att överlåta delar av verksamheten i Leeroy till Caspeco. Detta kommer ske med verkan från den 1 februari 2023. Genom Caspecos övertagande kommer driften av Leeroys tjänster säkerställas för dig som kund under en
press
Läs
Missa inte denna artikel

Skejtare med hemmakrog i Danderyd

Nyheter, lönsamhet
Markus Ganev
Läs
Missa inte denna artikel

Johan Jureskog och hans imperium

Nyheter, lönsamhet
Markus Ganev
Läs
Missa inte denna artikel

Är det världens mest expansiva krogkedja?

Joakim Wiklander är snutsonen från Sätra som tillsammans med sin bror gjort en expansion ingen trodde var möjlig. Idag är Brödernas en väletablerad restaurangkedja med en omsättning strax söder om en miljard och tankar finns också på en internationell satsning
nyheter, lönsamhet
Läs
Missa inte denna artikel

Pontus, Pontus, Pontus!

Han började som prao hos Erik Lallerstedt, fortsatte som Jan Stenbecks protegé och idag utvecklar han ständigt nya affärskoncept inom sina restauranger. Den här kvällen spelas Nattsudd in 90 meter över backen, där Markus Ganev träffar Pontus Frithiof på La Tou
lönsamhet nyheter
Läs
Missa inte denna artikel
personalsystem restaurang

Hur väljer man leverantör av personalsystem?

Personalsystem för restaurang och upplevelseindustrin är ett brett område. Här samsas ”hårda” frågor som schema och lön med ”mjuka” frågor kring rekrytering och trivsel.
Personal, Lönsamhet
Erik Friberg
Läs