Digitala kvitton för restauranger via Kivra och Casapeco

Digitala kvitton hos Caspeco

Kassa
Lönsamhet

Erbjud digitala kvitton på din restaurang

Caspeco är först ut i branschen att erbjuda digitala kvitton till restaurangernas gäster via Kivras app. När gästen blippar sitt betalkort känner kortterminalen av att kortet är registrerat hos Kivra och skickar ut ett digitalt kvitto till gästens telefon. Slipp den manuella handpåläggningen med mailadresser och skicka ut automatiskt till en app gästen redan använder och samlar sina kvitton med.

Läs mer på Kivras hemsida om kvitton.

Fördelarna med digitala kvitton

Tillgängligt

KIVRA har idag över 5 miljoner användare och gör det därmed tillgängligt för nästan alla dina gäster att få sina kvitton i en app de redan använder och känner till. Gästerna har redan registrerat sitt betalkort i appen hos Kivra, när de sedan gör ett köp hos er känner betalterminalen av kortet och skickar ut kvittot direkt till gästens telefon. Detta betyder att varken ni eller gästen aktivt behöver göra något för att kvittot skall hamna på rätt ställe. Idag har redan över 90 miljoner kvitton skickats via Kivra. 

Dela notan

Fördelarna med att få ett digitalt kvitto på en restaurang är många för gästerna. Många väljer idag att spara det fysiska kvittot för att dela upp notan i efterhand, med ett digitalt kvitto blir det ännu enklare för dem att spara och dela kvittot digitalt. 

Utläggsredovisning

Utlägg eller representation för företagskunder kan inte bli enklare med digitala kvitton. Gästen kan välja att registrera fler kort, det betyder att de kan använda både privata- och företags kort. De samlar alla kvitton i appen där det finns kopplingar till de vanligaste redovisnings systemen. Det betyder att flödet för företagskunder är sömlöst integrerat - från blipp med kortet på restaurangen direkt vidare till redovisning och bokföring. Det sparar tid för företaget och minskar risken för felaktig bokföring.

Läs mer om utläggshantering på Kivras hemsida.

Miljövänligt

Visste du att kvitton inte kan återvinnas? Majoriteten använder sig av en papperstyp av termisk karaktär som innehåller hormonstörande ämnen som gör att kvittot faktiskt inte kan återvinnas. 4 miljarder kvitton skrivs ut varje år vilket motsvarar 50 tusen träd. Genom att använda digitala kvitton på er restaurang hjälper det ert hållbarhetsarbete för en bättre miljö. Den moderna gästen börjar ställa allt mer krav på att restaurangerna bör sträva mot miljövänliga val. Digitala kvitton är därmed en tjänst som gynnar både er, gästen men framförallt miljön.

Hur ansluter jag min restaurang till digitala kvitton och Kivra?

Du ansöker genom att skicka in en intresseanmälan till oss via länken. Därefter, ringer vi upp dig med mer information och slår på tjänsten om du önskar. Kostnad: 99 kr / restaurangenhet. Du kan välja att avsluta tjänsten med en månads uppsägningstid.

Intresseanmälan: Digitala kvitton