Kassasystem

Ett modernt kassasystem byggt för framtidens kundbeteende. Online order, expresskassa, integrerat med deliverytjänster och mycket mer.

Läs mer om vår Online order.

Krögare tar emot betalning till kassasystemet. Använder betalstation.
Framtidssäkrad

Cloud

Caspeco Kassa är molnbaserad och driftsäker.

iOS

Enkel, tillgänglig hårdvara och välkända användargränssnitt.

Flexibelt

Lägg till kassapunkter eller terminaler efter behov.

Delivery

Hantera Foodora, Wolt, Uber Eats med flera direkt i kassan.

Kort startsträcka.

Vårt kassasystem är baserat på Apples hård- och mjukvara – iOS och iPads – vilket gör systemet intuitivt och enkelt att första från första stund. Självklart kommer vi ändå ut till er och installerar och utbildar. 

Kassasystemet i tablet
Flera kassasystem i tablets

Ett system som växer med verksamheten.

Lägg till Mobile Order när ni behöver det, skaffa digitala bongskärmar eller lägg till kassapunkter under högsäsong – eller addera fler kortterminaler till en populär bar. Caspeco Kassa är byggt för att passa era behov för stunden.

Malin Söderström
Caspeco är en av orsakerna till att vi kan driva restaurang med goda marginaler.
Malin Söderström @ Moderna Museet

Framtidssäkrad kassa redan nu.

Caspeco Kassa har sömlös integrering mot stora deliverytjänster som Foodora, Uber Eats och Wolt. Alla ordrar syns direkt i er kassa och alla menyer uppdateras från Caspeco. Slipp hantera flera skrivare och surfplattor – och att manuellt behöva slå in order efter order i er kassa.

Wolt logotypUber Eats logotypFoodora logotyp
Sömlös integrering med alla deliverytjänster. Bud från Wolt som lämnar över kasse med beställning.
Funktionalitet

Grundläggande funktionalitet

Visa

Caspeco Kassa är en molnbaserad kassa fylld med smarta lösningar och integrationer mot andra viktiga system.

Kassan i molnet

Caspeco Kassa är molnbaserad, därmed skalbar, flexibel och driftsäker. Med en centraliserad drift minskar dina hårdvarukostnader och all din data, dina menyer, notor och kvitton ligger centralt lagrade från första sekund och kan nås där du är just nu. Du behöver inte heller fundera på om dina servrar mår bra, att de har ström, nät och inte är för dammiga, det är redan löst.

Digitala lösningar

Ta fram rapporter på alla plattformar, bygg smidiga integrationer med hotellsystem, fakturering och bokföring, skapa bongar till köket (KDS) och erbjud kunderna kvitton via Kivra. Caspeco Kassa erbjuder det mesta vad gäller modern funktionalitet.

Integrering med bokning och analys

För er som också använder Bokning från Caspeco sker en automatisk förflyttning från bokningssystemet till kassan – inklusive eventuella menyval och förskottsbetalningar. Inga fler handskrivna lappar eller missförstånd och info går vidare till Analys.

Bordskartor och andra smarta funktioner

Notahantering med bordskartor, funktioner för att dela upp notor och hantera delbetalningar och Integrerade kortterminaler med pay at table-funktionalitet – vårt kassasystem är fullspäckat med små men viktiga funktioner som sparar tid och energi.

Lager- och inventeringsfunktionalitet

Caspeco Kassa innehåller till och med möjligheten att hålla koll på lagersaldot, så att servisen vet exakt hur många sjötungor det finns kvar. Och självklart kan systemet också kopplas ihop med ett externt inventeringssystem.

Expresskassa, Mobile Order och Delivery

Visa

En framtidssäker kassalösning med full funktionalitet för morgondagens konsumentbeteenden.

Flexibel och intuitiv

Expresskassan från Caspeco är uppbyggd på ett iOS-gränssnitt så att både kunder och personal intuitivt förstår systemet. Självklart är den också byggd för att anpassas till er grafiska profil.

Digitala bongar och merförsäljning

Expresskassan levererar digitala bongar/kvitton såväl mot kök som ut mot gästen, och har smarta funktioner för merförsäljning inbyggda i systemet.

Mobile Order

Vår lösning för Mobile Order kan levereras via en egen app eller integreras på er webbsajt. Vi bäddar in den och designar den efter er grafiska profil.

Deliverytjänster

Ni får också en automatisk integrering mot delivery-plattformar som Foodora, Wolt, Uber Eats med flera. Beställningarna hamnar direkt i kassan och du slipper hantera separata iPads och skrivare i köket. Ni kan också skapa en helt egen plattform för take-away.

Marknadsföring och analys

Visa

Lösningar för att analysera köpbeteenden hos dina kunder, och kommunicera med dem utifrån deras preferenser.

Presentkort och kampanjer

I Caspeco Kassa kan du hantera virtuella presentkort direkt i kassasystemet, och erbjuda anpassade kampanjer och rabatter mot specifika kundgrupper. Läs mer om Caspeco Lojalitet.

Analysera köpbeteenden

Genom koppling till Caspeco Bokning kan du också analysera köpbeteenden baserat på bokningsinformationen. Och dessutom rikta särskilda erbjudanden till gäster och kunder utifrån deras preferenser – det vill säga vad de brukar köpa när de besöker dig.

Vanliga frågor.

Vad kostar Caspecos olika system?
Visa

Priset för Caspecos olika system anpassas efter er verksamhet, så att alla kan använda professionella system. Sen får ni givetvis lägre pris om ni väljer att använda flera av Caspecos system.

Hur kommer jag åt Back Office?
Visa

Du kan komma åt kassans Back Office via webbläsaren både från mobil, dator och Ipad, var som helst ifrån alltså.

Kan man koppla flera kortterminaler till samma kassa?
Visa

Ja, man kan koppla hur många kortterminaler som helst till samma kassa.

Kan man ta betalt och skriva ut notan i kortterminalen?
Visa

Ja, Verifone har trådlösa kortterminaler som man kan ta med till bordet/gästen för att skriva ut notan, ta betalt och få kvittot utskrivet.

Kan jag lägga till en extra kassa under högsäsong?
Visa

Ja, det är enkelt att addera flera kassapunkter som debiteras till säsongsvariation.

Skickas dagsrapporter till bokföringssystem?
Visa

Ja, kassan kan automatiskt skicka dagsrapporter som läses in i ert bokföringssystem.

Vill du prata med oss direkt? Kontakta oss här.
Hjälpcenter

Kassasystem 

Caspecos kassasystem erbjuder anpassningsbara funktioner som underlättar för verksamheter i alla storlekar och branscher. För samtida och framtida kundbeteenden. 

Vill du veta mer? 

Bli kontaktad

Vårt kassasystem 

2020-talets samhälle utvecklas i snabbare takt än något tidigare samhälle gjort. Utvecklingen sätter press på företag inom alla områden. Det blir allt viktigare för alla verksamheter att kunna förändras i takt med att kundernas beteenden och förväntningar skiftar. Kassasystemet som vi utvecklat är ett verktyg för just detta. Det tillåter företag, organisationer och föreningar att förändras i takt med omgivningen.  

Låter det bra? Läs vidare för att veta mer om vårt kassasystem! 

 

Säkra bongar

Rätt bong, rätt format och sorterad till rätt station. Detta är någonting som alla restauranger som nyttjar vårt kassasystem kan räkna med i alla lägen. Tack vare att vi garanterar rätt bong på rätt plats kan systemet underlätta väsentligt för såväl restaurangen, servisen och gästerna. Samma säkerhet gäller oavsett om bong sker i kassa, vid bordet, via QR-kod, i expresskassa eller via en deliverytjänst såsom Foodora, Wolt eller Uber Eats.

 

Intuitivt och flexibelt 

Ett kassasystem ska vara enkelt att använda. När allt kommer omkring är detta en av de viktigaste och mest grundläggande beståndsdelarna. När vi utvecklat vårt kassasystem så har vi därför haft maximerad användarbarhet som mål hela tiden. Gränssnittet är en viktig komponent för att uppnå detta. Caspecos kassasystem bygger på hård- och mjukvara från Apple (iOS och iPads). Detta användargränssnitt är ett av de mest intuitiva i världen vilket bidrar till en god kundupplevelse. Dessutom så är gränssnittet välbekant för en stor del av de gäster/kunder som kommer att använda kassasystemet. 

 

Bortsett från den maximerade användarbarheten så vill vi också slå ett slag för systemets flexibilitet. Det är lätt att anpassa det cloudbaserade kassasystemet utefter förändringar i verksamheten. Kassapunkter såväl som terminaler kan enkelt läggas till eller tas bort vid behov. Dessutom finns vårt team alltid nära till hands för support.  

 

Ett kassasystem för alla verksamheter  

Anpassningsbarheten gör att kassasystemet enkelt kan användas av och integreras i verksamheter i olika branscher och varierande storlekar. För varje år som går så är det allt fler som vänder sig till oss på Caspeco för våra system. Idag används de av så många som 2500 företag över hela Norden. En stor del av vår kundbas är restauranger men vi arbetar även med många andra typer av verksamheter. Tack vare de många olika funktionerna som vi kan erbjuda så kan systemet enkelt matchas utefter varierande behov. Caspecos andra system, utöver kassasystemet, kan dessutom integreras enkelt. Alla våra system har samma tekniska uppbyggnad och stöds av samma support.  

 

Vill du veta mer om hur vårt kassasystem kan gynna din verksamhet? Vi erbjuder gratis demonstration av systemet till alla företag som är intresserade. Hör av dig till oss redan idag! 

Bli kontaktad

 

Så fungerar kassasystemet 

Vi är glada över att du har hittat till oss på Caspeco. Om du funderar över att låta integrera vårt kassasystem i din verksamhet är du säkerligen nyfiken på hur den grundläggande funktionaliteten. Detta kan du läsa om i denna text. 

Om du saknar svar på just dina frågor eller funderingar: Kontakta oss så återkommer vi via telefon eller mail så snart som möjligt.  

Bli kontaktad

 

Molnbaserad kassa  

Framtiden är cloudbaserad, och det gäller även vårt kassasystem. Molnet gör att driften av systemet sker centraliserat och det medför många positiva effekter. Alla data som din verksamhet genererar finns tryggt och säkert på samma plats. Menyer, notor, register, kvitton och vad det än kan röra sig om – Allt lagras direkt och kan enkelt nås av verksamheten när som helst. Detta gör kassasystemet både driftsäkert, flexibelt och skalbart. 

 

Sömlös integrering med andra system 

Vi nämnde tidigare att vårt kassasystem enkelt kan integreras med våra andra system. Eftersom detta är viktigt nämner vi det gärna igen. Många av de företag och organisationer som väljer Caspeco låter också implementera andra system som vi utvecklat. 

 

Bokning 

Hotell, restauranger, aktivitetscenter och andra typer av verksamhet kan dra stor nytta av vårt system för bokning. Precis som med vårt kassasystem kan bokningssystemet enkelt anpassas utefter varje kunds unika förutsättningar och behov. 

 

Analys 

Hur bra koll har du på din verksamhet? När du väljer Caspecos analysverktyg kan du skaffa dig en god överblick av alla delar av ditt företag. Verktyg bidrar till ökade och nya insikter om såväl kostnad, intäkt, lön, inköp och marginaler. Det fungerar mycket effektivt att integrera med kassasystemet. 

 

Lager och inventering 

Att ha bra koll på lagersaldo är en viktig beståndsdel inom många verksamheter, inte minst restauranger. De verksamheter som väljer Caspecos kassasystem kan nyttja funktionen som genererar just detta. Systemet kan dessutom enkelt integreras med det externa inventeringssystem som vi tagit fram. 

 

Smarta funktioner 

Vi har tidigare nämnt att vårt kassasystem enkelt kan anpassas till verksamheter av många olika slag och storlekar. Detta har vi systemets många smarta funktioner att tacka för. Förutom det uppenbara - att kassasystemet erbjuder ett smidigt sätt för kunder och gäster att genomföra betalning – så kan företaget som valt Caspeco kassa använda en lång rad funktioner som gynnar verksamheten. Bordskartor, notahantering, delbetalningar och integrerade kortterminaler är bara några av dessa. Kassasystemet, och dess olika funktioner, är framtagna för att företaget ska spara tid och kunna fokusera på andra delar av verksamheten. Vi sköter kassan! 

Vill du veta mer om kassasystemets funktioner och hur de kan gynna din verksamhet? Boka in en gratis demo eller begär att bli kontaktad av oss redan idag! 

Bli kontaktad

Förberett på nya tiders konsumentbeteenden 

Caspecos kassasystem är utvecklat för att kunna utvecklas. Vi vet att köpbeteenden och förutsättningar förändras ständigt och därför har vi byggt ett system som ska kunna anpassas efter samtidens och framtidens rådande villkor. 

 

Expresskassa 

Vår expresskarta levererar digitala bongar/kvitton till såväl kök som kund. Det intuitiva iOS-gränssnittet gör dessutom att merförsäljning enkelt kan erbjudas i systemet på ett mycket smidigt sätt. Kartan i kassasystemet anpassas naturligtvis efter varje kunds grafiska profil. 

 

Mobile Order  

Även vår funktion Mobile Order designas och anpassas så att den matchar den specifika kundens färger och grafiska former. Beroende på vad som passar kunden så kan denna funktion antingen levereras via en egen app eller integreras på hemsidan. 

 

Integrering med leveranstjänster 

Leveranstjänster är några av de snabbast växande på marknaden idag. Med vårt kassasystem så integreras automatiskt de största och mest populära plattformarna för leverans. Exempelvis: Foodora, Uber Eats och Wolt. Denna funktion i kassasystemet gynnar såväl personal på restaurangen, personen som levererar och slutkunden som ska njuta av maten. 

Har du några frågor? 

Bli kontaktad

 

Kassasystem och kundanalys 

Vi har varit inne på det tidigare men nämner det gärna igen. Att känna till sina kunders beteenden är alltid en oerhört bra idé för alla verksamheter. Ju mer data som finns att tillgå desto mer heltäckande blir bilden. Bilden som ger företaget eller organisationen möjlighet att ta beslut och handla på det sätt som gynnar verksamheten och kunden mest. De företag som väljer Caspeco kan göra just detta. Vårt kassasystem kan integreras med ett heltäckande analysverktyg som är en del av vårt system Caspeco Bokning. Med hjälp av detta tillägg får du en god inblick i just dina kunders konsumentbeteenden. Vilka val gör de och vilka val gör de inte, och varför? Vad bör eller kan förändras för att jag ska tillgodose alla kunders behov? Eftersom vårt kassasystem är anpassningsbart så kan vi enkelt justera det som justeras bör utifrån vad analysen säger.  

 

Lär dig mer om framtidens kassasystem 

Caspeco Kassa är ett kassasystem som är anpassat för såväl samtid som framtid. Om du är intresserad av att veta mer om hur vårt system kan gynna dig och din verksamhet – tveka inte att höra av dig, och gör det gärna redan idag! Alla som kontaktar oss erbjuds en gratis demonstration och förutsättningslöst möte där vi noggrant går igenom kassasystemets nytta och funktioner. 

Bli kontaktad

Vi guidar dig hela vägen.

Fyll i dina uppgifter nedan så tar vi kontakt och bokar in en demo.

Vår säljare Niklas Stjernlöf hjälper er genom hela processen
Niklas - Säljare
Prata med ett proffs