Referenser

Några ord från våra kunder.

Caspecos system används av 2500 krogar, hotell, kaféer och upplevelseföretag i hela Sverige. Här berättar några av våra kunder om hur de använder Caspeco för att öka sin lönsamhet – och skapa en bättre upplevelse för sina gäster och medarbetare.

“Så många stora fördelar för oss.”

De här systemen är en av orsakerna till att vi under många år kunnat driva restaurang och festvåning med goda marginaler.
Malin Söderström
Förbättrad löneprocent
33
%
Snabbare uppföljning
75
%
Malin Söderström
Caspecos analysverktyg ger oss daglig uppföljning för både koncernen och varje enskild driftenhet – ner på TB2. Det har gjort en stor skillnad för oss.
Tina Saric
Snabbare daglig uppföljning
280
%
Minskad konsulttid för löner
70
%
Vi driver en krog med en av de högsta ambitionerna i Sverige och samtidigt har vi alltid haft målet att driva restaurangen på ett hållbart sätt med god lönsamhet. Caspeco hjälper oss med detta.
Agneta Green
Minskad konsulttid löner
80
%
Minskad löneprocent
7
%

Och här är några till...

Oskar Svanström
Caspeco är det verktyg som främst bidragit till att vi, under 10 års tid, varit ett av de mest lönsamma restaurangföretagen i Sverige, med en lönsamhet på 15-20%, år efter år.
Oskar Svanström
Snabbare onboarding
75
%
Minskad administration
80
%
Daniel Franzén
Med Caspeco får vi en enkel och effektiv process för onboarding av ny personal, anställningsbevis, scheman och löner för våra 200 anställda.
Daniel Franzén
Snabbare onboarding
110
%
Minskad administration
180
%
Anders Holmgren
Caspeco ger oss möjlighet att hålla koll på viktiga siffror och nyckeltal i realtid – vilket gör att vi kan ta smartare beslut både gällande kostnader och intäkter.
Anders Holmgren
Försäljningsökning tillval
240
%
Förbättrad löneprocent
6
%
av krögare - för krögare

Missa inte chansen.

Nu kan du också vara en av de ovan som är glada och framgångsrika. Skriv i din epost nedan så kontaktar vi dig.