Kunskap

Caspeco
kunskapssida

Vi på Caspeco vill hjälpa restaurangbranschen och upplevelseindustrin till bättre lönsamhet. På den här sidan samlar vi råd och tips för hur krögare och entreprenörer kan använda olika system och metoder för att höja intäkterna och sänka sina kostnader.

Missa inte denna artikel
Expresskassan

Expresskassans många fördelar

Kassa,Lönsamhet
Läs
Missa inte denna artikel
Svenska Brasserier personalsystem

Svenska Brasserier investerar i Caspecos personalsystem.

Restaurangkoncernen Svenska Brasserier, moderbolag till några av Sveriges mest välkända restauranger, väljer Caspeco som systemleverantör. Krogimperiet investerar i ny funktionalitet och samlar samtliga restauranger under en leverantör.
Press,Nyheter
Läs
Missa inte denna artikel

Nyhetsbrev - oktober

Produktnyheter, Smarta scheman med hjälp av AI och mycket annat matnyttigt. Grotta ner dig i branschnära läsning för krögare.
Nyheter
Läs
Missa inte denna artikel
Naked Juicebar

Caspeco levererar kassasystem till Naked Juicebars 27 franchisetagare

Naked Juicebar väljer Caspecos kassasystem efter Leeroys hastiga konkurs. Caspeco kommer tillsammans med sin lojalitetspartner Piggy leverera ett komplett systemstöd gällande kassadrift till Naked Juicebars franchisetagare.
press
Läs
Missa inte denna artikel

Michelin-krog möter hämtpizza – Stella omdefinierar den moderna pizzerian

Tillsammans med sin partner Danny Falkeman har Jonas och Stella hittat en unik position på marknaden. Med noga utvalda råvaror erbjuder de premiumpizzor för runt hundralappen.
press, nyheter
Patrik Pettersson
Läs
Missa inte denna artikel
Smarta scheman

Djupdykning – Personal och Smarta Scheman

I denna intervju djupdyker vi i processen bakom Caspeco Personal – hur prioriteras utvecklingen, vad är drivkraften och hur kommer framtidens personalsystem se ut? Vår personalexpert Erik Friberg har ordet!
personal,lönsamhet,nyheter
Läs
Missa inte denna artikel
Mats Ferm

Caspeco siktar på vidare expansion med ny vd.

Efter tio år som vd för Caspeco lämnar KristerFingal över rollen till Mats Ferm, som tillträder den 1 september 2023.
Press
Läs
Missa inte denna artikel
AI restaurang

AI:s roll i framtidens restaurang

Artificiell intelligens (AI) har gradvis gjort sitt intåg i restaurangbranschen och erbjuder krögare chansen till nya arbetssätt. För de verksamheter som kan dra nytta av teknologin och applicera den på rätt sätt, öppnar sig en rad möjligheter.
Läs
Missa inte denna artikel

Nyhetsbrev – mars

Caspecos månatliga recept för ökad lönsamhet. Nyhetsbrev mars 2023
Nyheter,lönsamhet
Läs