Brödernas först i branschen - lanserar digitala kvitton!

Kassa
Nyheter
Lönsamhet
5 miljoner svenskar har Kivra idag. De kan nu få sitt kvitto digitalt nästa gång de besöker någon av Brödernas restauranger eller någon av Caspecos kunder som anslutit sig till Kivra via kassan. 

Tidigare krävdes medlemskap hos butiker för att få digitala kvitton i Kivra. Nu räcker det med att använda sitt anslutna betalkort. På så sätt blir kundupplevelsen ännu smidigare. Kvittot sparas automatiskt, utan risk för att tappas bort i bakfickor, jackfickor eller tvättmaskiner.

Brödernas – först i restaurangbranschen

Det borde inte förvåna någon att Brödernas är det första restaurangföretaget i Sverige att erbjuda digitala kvitton. De har en vana av att blicka framåt. Bolaget startades av bröderna Joakim och Jonas Wiklander som gått från nystart till att driva över 80 restauranger i Sverige. 

När beslutet om att erbjuda digitala kvitton fattades stod kundupplevelsen i centrum:

 – Vi är otroligt stolta att vara först i branschen som restaurangverksamhet att ansluta till Kivra. På så sätt slösar vi inte på kvittoutskrifter och ger ett mervärde till våra gäster som enkelt kan spara sina kvitton digitalt, säger Alexander Hällzon, vice marknadschef på Brödernas.

Digitala kvitton - möjligt tack vare Caspeco

Företaget som har gjort det möjligt att erbjuda digitala kvitton är Caspeco, som är ett av landets ledande affärssystem för besöksnäringen. Lösningarna täcker hela kedjan från personal, bokning och betalning till kraftfulla analysverktyg. 

Genom att integrera sitt kassasystem med Kivra kommer de att kunna erbjuda en pappersfri köpupplevelse för många olika företag i branschen, till exempel kaféer, hotell och arenor. En positiv nyhet för alla som gillar att få sina kvitton digitalt.

- Vi strävar alltid mot att vara först med den bästa tekniken, allt från AI prognoser till digitala kvitton. Vi är fantastiskt glada att våra kunder äntligen kan erbjuda digitala kvitton för att bidra till en bättre miljö, säger Markus Ganev, försäljnings- och marknadschef på Caspeco.