Efter Leeroys plötsliga konkurs – Crispy Pizza Bistro väljer Caspeco som ny systemleverantör

Press

Caspeco säkrar Crispy Pizza Bistros systemdrift efter Leeroys plötsliga konkurs. Det står nu klart efter förhandlingar där Caspeco blir ny systemleverantör till Crispy Pizza Bistros fyra enheter samt deras systerenhet Suris Street Food. Båda parter ser positivt på framtiden.

”Vi ser fram emot samarbetet med Caspeco. Att arbeta med en leverantör som har kompetens över så många systemdelar känns tryggt och som en bra grogrund för vidare expansion”, säger Henrik Salén VD för Crispy Pizza Bistro.

När kassasystemsleverantören Leeroy Group AB lämnade in konkursansökan i slutet av 2022 var framtiden oviss för många av deras kunder.

Plötsliga konkurser som denna synliggör vilken central del systemen har i branschen. Många verksamheter är helt beroende av sin systemdrift för att ens kunna öppna för dagen. Något somt sin tur sätter höga krav på valet av systemleverantör.

”Att en leverantör går i konkurs är sällan optimalt men det ger samtidigt möjligheten att förnya och förbättra hur vi bedriver vår verksamhet, både centralt och på franchisetagarnas enheter”, fortsätter Crispy Pizza Bistros VD Henrik Salén.

Utöver kassasystem inbegriper avtalet även personalsystem och analyssystem - en systemlösning som går under namnet Caspeco 360 och erbjuder en bredd som Crispy ser stora möjligheter med. Glädjande nyheter för Caspeco och Crispy Pizza Bistro som båda kommer ut starkare.

"Självfallet är det kul att få arbeta med kedjor med bra produkter och ambitioner som Crispy Pizza Bistro, det rimmar väl med vårt motto Av krögare, för krögare", säger Caspecos VD Krister Fingal.