Serviceminded, effektiv och lösningsorienterad. Med mina 12 år inom restaurangverksamhet har jag en bra insyn i hur branschen fungerar. När jag inte löser era problem spelar jag gärna golf eller njuter av en nice Barbaresco.
Sedan barndomen ständigt uppmuntrad att analysera vad som kan förbättras. Numera professionellt kritisk i mitt uppdrag som testare på Caspeco. Det närmaste jag kommit krogbranschen är servering på en väns bröllop (i kombination med kvartettsång). Mycket imponerad av alla starka fötter och handleder hos dem som jobbar med detta till vardags.
Efter ett antal år som krögare i Östersund och i Visby ligger restaurangbranschen mig varmt om hjärtat. Brinner för nya kundrelationer och att hitta moderna lösningar i en bransch som ständigt förändras. Stoltserar med en merit som vinnare av Bartender-SM 2002.
Känner mig som mest i nuet på Studenternas (ståplats) när IK Sirius spelar fotboll. Kan lite för mycket om hårdrock från 70- och 80-talet. Har som mål att lära mig något nytt varje dag. Skriver kod för datamaskiner då och då. Nyfiken.
Det du ger är vad du får och varje situation blir vad man gör den till. Restaurangbranschen och främst alla kollegor är kärlek för mig, låt oss dela den!
Är outtröttlig när det gäller att detaljstudera och ha koll på lagar, regler och avtalstexter inom lön. Bank & Finans, Betalningar, Redovisning, Lön och älskar mat.
Förutom byggprojektet på hemmaplan är jag också intresserad av elbilar och utförsåkning. Arbetsmässigt så brinner jag för att designa skalbara och robusta system.
Pratar om krog på krögarens språk och hittar dom effektiva lösningarna. Utbildad och har jobbat som både kock och servitör, drivit egen krog och har över 30 års erfarenhet i branchen.