Har tidigare jobbat med både hamburgare och juice och trivs bäst där det händer mycket med många bollar i luften. En oplanerad helg är inget för mig. Jag fyller den hellre med sport, middagar och häng med familj & vänner. Och förresten, listor av alla dess slag är det bästa vi har här i livet.
Analytisk problemlösare som gillar att jobba med ständiga förbättringar. Kan ibland hittas ute i löpspåret, på en mountainbike eller i skidbacken. Gärna i Alperna!
Musik i blodet, hejar på det (enda) grönvita laget VSK och har tagit över köket hemma (till min fästmös stora lycka). Med x antal år i ryggen arbetandes på skola och på krogen är mina skills att tackla diverse behov exceptionella.
Utvecklare med ett starkt intresse för en bra användarupplevelse. Jag gillar att skapa nya saker, men tänker oftast på att inte återuppfinna hjulet när jag utvecklar.
Glad problemlösare med kundnöjdhet och funktionalitet i fokus och ett särskilt öga för event-och konferensbokning. Över 10 års erfarenhet från olika roller i branschen, senast som projektledare inom event och konferens på Münchenbryggeriet i Stockholm.
Lång erfarenhet inom restaurangbranschen som restaurangchef och konceptutvecklare. Stor passion för mat, dryck och allt som har med restauranger att göra! Som Account Manager på Caspeco strävar jag efter att ge restauranger muskler genom våra branschlösningar.
Jobbat med IT större delen av mitt liv, dock med att lösa problem och få produkten att fungera. Nu som testare försöker jag göra allt för att lyckas ta sönder saker. Lite härligt ändå.
Efter min 20 år långa karriär inom hotell och restaurangbranschen har jag fått mitt mångsidiga tänkande med gästen/kunden i fokus, jag älskar utmaningar och problemlösningar att ingen dag är den andra lik.
Efter att ha varit nöjd Caspeco-kund sedan 2008 och med lång bakgrund inom restaurangbranschen, vill jag nu hjälpa krögare att bli mer lönsamma med hjälp av Caspeco’s smarta system.
Stor kärlek för problem och utmaningar, ju större desto bättre. Det som betyder något är att kunden blir nöjd. Började som diskare, sedan bartender, servitör och hovmästare. Halkade in på Caspeco på ett räkskal. Idag reser jag Europa runt och levererar våra värdefulla system.
Utvecklare och småbarnsförälder som gillar att laga mat ifrån olika kulturer. Pratar gärna om ciderbryggning, discgolf, cocktails och science fiction-böcker.
Efter min 19 år långa karriär och breda erfarenhet inom restaurangbranschen har jag fått mitt flexibla tänkande med gästen i centrum, jag älskar utmaningar och problemlösningar där du som nöjd kund är mitt fokus.
Utvecklare med ett extra intresse för gränssnitt och design. När jag inte hänger framför skärmen hittar du mig troligen joggandes ute i skogen eller på gymmet där jag gärna tränar thaiboxning och grappling.