Svenska Brasserier personalsystem

Svenska Brasserier investerar i Caspecos personalsystem.

Press
Nyheter

Restaurangkoncernen Svenska Brasserier, moderbolag till några av Sveriges mest välkända restauranger, väljer Caspeco som systemleverantör. Krogimperiet investerar i ny funktionalitet och samlar samtliga restauranger under en leverantör. Ett beslut som ämnar öka effektivitet och kontroll i en koncern som omfattar 600 löntagare.

Svenska Brasserier är ett av Sveriges största och mest välkända varumärke inom restaurang. Med ett starkt fäste i Stockholm serverar de mat till tusentals gäster varje dag. En operation som kräver omfattande kontroll och struktur.

– I nuvarande branschklimat är det extra viktigt att kunna fatta välgrundade beslut. Genom vårt samarbete med Caspeco har vi hittat ett sätt att kontinuerligt övervaka och följa våra nyckeltal i realtid. Något som stärker vår förmåga att reagera proaktivt och strategiskt i framtiden, säger Michael Porseryd, VD på Svenska Brasserier.

Svenska Brasserier skapades 2012 och har idag några av Sveriges mest välkända varumärken inom restaurang. Med åren har koncernen växt med flertalet nya verksamheter och idag ingår följande krogar:

• Sturehof

• Riche och Teatergrillen

• Taverna Brillo

• Luzette

• AIRA

• The Hills

• Ulriksdals Värdshus

• Riche Fenix

• JMR catering och event

• Gondolen.

Restauranger som framöver kommer att använda sig av Caspecos Personalsystem och Analys för att utveckla sina verksamheter.

Det nya samarbetet ämnar stärka koncernens möjlighet att göra affärsmässiga beslut som gynnar anställda, såväl som gäster i flera år framåt. Något som möjliggörs av funktionalitet som är speciellt framtagen för att jobba datadrivet. Utöver driftkritiska funktioner som schema, lön och ansökningsbara pass, erbjuder systemet verktyg för budget, prognos, insikter, benchmarking och koncerndashboards. En kombination som Svenska Brasserier ser stora möjligheter med.

– För oss är det oerhört viktigt att alla delar av vår verksamhet håller hög standard. Med Caspeco har vi hittat en partner som kan matcha de höga krav vi ställer på oss själva och våra leverantörer. Oavsett om det gäller driftkritiska delar eller insikter över tid så levererar Caspeco en lösning i linje med vår vision för hög standard och framåtsträvan, säger Michael Porseryd.

Ett spännande partnerskap, menar Caspeco som återigen får förtroende som leverantör till Svenska Brasserier.

– Jag tror jag talar för alla på Caspeco när jag säger att detta är ett fint återseende.

Vi är stolta över att återigen vara en del i deras resa framåt. Ett fint förtroende som vi ska förvalta på bästa sätt, i sann Caspecoanda, säger Per Söderqvist, grundare av Caspeco.