Hoppa till innehåll

Verksamhet

Caspeco är besöksnäringens främsta affärssystem. Lösningarna täcker hela kedjan från bokning, beställning och betalning till schemaläggning, tidsredovisning och lönesystem. Och kraftfulla och lättanvända analysverktyg som ger full kontroll på verksamheten, i realtid och i mobilen.

Per har ordet

Caspeco är framtaget tillsammans med våra kunder och användare som utvecklare. Detta eftersom vårt enda mål är att förbättra våra kunders verksamhet och lönsamhet. Klarar vi detta kommer även vår egen verksamhet blomstra.

Vi ska vara i ständig rörelse med kontinuerligt underhåll av nuvarande kunder och funktioner. Samtidigt ska vi leda utvecklingen av nya lösningar som inspirerats av kunder och omvärld. Caspeco ska stå för lyhördhet, uppfinningsrikedom och kvalitet. Man ska vilja samarbeta med oss och bli en del i ”Caspecofamiljen”, som när det kommer till kritan har fått många och duktiga medlemmar.

Med detta synsätt lyckas vi uppnå användarvänlighet, snabb utveckling och kundanpassad systemfunktionalitet. Och ja, även Caspeco utvecklas väl!

Per Söderqvist

Ägare och grundare

Affärsidé

Caspeco erbjuder ett heltäckande affärssystem för i första hand besöksnäringen som gör verksamheten modern, enkel och intelligent. Med de bästa digitala lösningarna gör vi så att alla kan koncentrera sig på rätt saker och skapa arbetsglädje, nöjda gäster och lönsamhet.

Mission

Vi vill hjälpa våra kunder att lyckas. En enklare väg till lönsamhet!

Vision

Var du än är i världen träffar du på en nöjd Caspeco-kund som blomstrar med våra lösningar.

Arv och bärande historia

Av krögare för krögare.

360, tänk hela vägen

Intäkt: Gäster skall konsumera, njuta, vara.
Kostnad: Medarbetare skall producera, trivas, verka.
Analys: Ägare/ledning/drift skall analysera, utveckla, värdeskapa

Fyra områden är allt som behövs

Gäster

Kassa

Personal

Analys

Vi kontaktar dig gärna och berättar mer