Hoppa till innehåll

UTBILDNING

Caspeco erbjuder utbildning i hur man arbetar i systemen, men också utbildningar i driftsekonomi eller lönekurser. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa just ditt företag. Vi skräddarsyr oftast utbildningen från fall till fall.

Distansutbildningar

Vi säkerställer att ni jobbar rätt

Vi håller alltid en grundlig utbildning för varje nystartad kund, i de flesta fall på plats, men ibland fungerar fjärrutbildning via webben bäst. Vi vill helt enkelt säkerställa att du snabbt får ut mesta möjliga av våra lösningar.

Enkelt att komma igång
Vi anpassar varje utbildning efter kundens behov. Den personal som ska arbeta med schema får en utbildning i schemaläggning medan löneansvarig får en mer omfattande utbildning. Samma sak med de som är ansvariga för kassa eller bokning. I de flesta fall håller vi även en uppföljande utbildning efter några månader för en fördjupning i programmet.

 

Inte bara en systemleverantör, vi startar upp tillsammans
Första gången du som ny kund ska göra lön i Caspeco gör vi det tillsammans med dig. Vi går igenom alla anställda, en efter en, så att vi gemensamt försäkrar oss om att det blir korrekt. Likadant med artikelregister, bordskartor, analysverktyg och liknande.

 

Kurser
Vi håller regelbundet fördjupningsutbildningar så att ni kan hålla er uppdaterade. Ibland på vårt huvudkontor i Uppsala, men även runt om i landet. Kontakta oss, så berättar vi mer.

Vi kontaktar dig gärna och berättar mer