Skip to content

Karriär

career_image@2x_2

”Det är kollegorna som gör jobbet sådär extra roligt!”

JOEL EKBERG, LEVERANS

Lediga jobb just nu

Lönespecialist till support
Vi söker en lönespecialist till vårt support- och leveransteam! Ett roligt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt i form av användarsupport, uppstarter och utbildning på våra egna lönesystem.

Se mer information om tjänsten

Medarbetare till kundservice och support
Vi söker en medarbetare till vår 1st-line Support som övergripande ger support på hela vårt produktutbud.

Se mer information om tjänsten

Utvecklare (.net+react.js) till vårt analysteam
Som utvecklare i vårt analysteam kommer du att arbeta med att utveckla våra produkter och verktyg för analys av intäkts- och kostnadsdata. Intresse eller erfarenhet av Business Intelligence eller datavisualisering är meriterande men inget krav.
Kontakta oss

Utvecklare (.net+react.js) till vårt löneteam
Vi söker en utvecklare som vill hjälpa oss vidareutveckla vårt molnbaserade lönesystem. Arbetet involverar både frontendendutveckling av användargränssnitt samt backendutveckling i vår lönemotor och tjänster kring denna. Är du intresserad av problemlösning och logik är detta jobbet för dig!
Kontakta oss

karriär

Vår mission

Oavsett om din krogerfarenhet har kommit framför eller bakom bardisken, så handlar vår vardag om att göra det bättre på båda sidor med hjälp av digitala lösningar. Exempelvis beställa mat och dryck i telefonen, byta arbetspass med en kollega digitalt eller analysera hur melodifestivalen påverkar lönsamheten. Vi vill göra krogen så härlig, naturlig och modern som möjligt. Då skapas arbetsglädje, nöjda gäster och lönsamhet.

Våra olika arbetsområden

Vi söker medarbetare som som gillar utmaningen i att förändra arbetssätt och skapa förutsättningar för nya tankesätt i en branch som ofta tycker att ”det är väl bra nog som det är”. Några av de roller vi ständigt söker medarbetare till är:

”Att få komma till jobbet och hjälpa kunder så deras vardag blir lite smidigare på deras jobb är så givande!”

JESSICA BJURLERSTAM, LEVERANS

Kontor och kultur

Utifrån våra värdeord Gör rätt – Gör nytt – Bry dig – Agera har vi byggt upp en organisation där beslutsvägarna är korta, varje medarbetare gör skillnad, och nya idéer och initiativ premieras. Vi vill att våra medarbetare ska växa i takt med företaget och arrangerar regelbundet events som Uppsala.js och Uppsala Tech där vi delar med oss och lär oss av andra i branschen. Alla utvecklare får också ett årligt bidrag för att främja egen utveckling/hobbyprojekt.

Vi tycker det är självklart att kontoret ska vara en plats man trivs på, och vill komma tillbaka till varje dag. Och om du inte skulle gilla att dricka kaffe, spela pingis, arkadspel, biljard, brädspel eller kickboxas så har vi också en alldeles egen musikstudio!

karriar-banner1

”Jag älskar mitt jobb, inte alla förunnat!”

PEGGY ALEXANDERSSON, SUPPORT

BLI EN AV OSS