Hoppa till innehåll

Vi har i dagarna releasat version 4.13 av Caspeco Checkout backoffice. De flesta uppdateringarna är under huven och ger inte så mycket nytt för ögat. Den största nyheten är den du tittar på nu; nyhetssidan i Backoffice. Här är tanken att vi kommer att publicera releasenotes när vi uppgraderat någon del av Caspeco Checkout, vi kommer också att skriva en del tips, tricks och annat matnyttigt som vi vill dela med oss av.
Självklart kommer vi också att kommunicera viktiga nyheter här. Ni kommer att se en notis i Backoffice när det finns något nytt att läsa.

Förutom ovanstående och en del underhållsarbete har vi rättat importen av bilder från artikelregistret till menyer, vi har också lagt till en kontroll i importen för att filtrera bort artiklar som inte är relevanta för Checkout.

Det vi arbetar vidare på nu är främst presentkort och lojalitet, där det kommer att komma en hel del nyheter under våren. Vi kommer också att stödja en ny skrivare (TSP143) som kommunicerar via USB i nästa kassaversion.