Naked Juicebar

Caspeco levererar kassasystem till Naked Juicebars 27 franchisetagare

Press

Naked Juicebar väljer Caspecos kassasystem efter Leeroys hastiga konkurs. Caspeco kommer tillsammans med sin lojalitetspartner Piggy leverera ett komplett systemstöd gällande kassadrift till Naked Juicebars franchisetagare.
Parterna ser positivt på framtiden.

 

– När dammet nu lagt sig efter Leeroy ser vi fram emot en fortsatt trygg resa tillsammans med Caspecos beställningsplattform och dess integration med Piggys lojalitetsfunktion, samt Deliverects leveransstöd.
Gemensamt har de gett oss ett konkurrenskraftigt erbjudande som kombinerat med vad de presenterat för lösning nu och framåt, gör att vi känner oss trygga i valet, säger Doug Chamberlain VD för Naked Juicebar.

 

När kassasystemsleverantören Leeroy Group AB lämnade in konkursansökan i slutet av 2022 var framtiden oviss för många av deras kunder. I och med en mer osäker marknad blir venture capitalbaserade företag i högre grad utsatta för finansiell risk.


Konkurser som Leeroys synliggör samtidigt vilken central del system som dessa har i branschen. Utan systemet är det för många verksamheter inte ens möjligt att öppna för dagen. Något somt sin tur ställer höga krav på valet av systemleverantör, menar Caspeco.

 

– När vi valde Leeroy stod deras produkt ut gällande allt från olika möjliga beställningsplattformar till möjligheter att arbeta med kundlojalitet. Lyckligtvis har Caspeco med partners kommit ikapp och i vissa delar till och med gått förbi, säger Doug Chamberlain.

 

Utöver kassasystemet är avtalet flexibelt såtillvida att de franchisetagare som vill även kan addera Caspecos personal-och analyssystem - en systemlösning som går under namnet Caspeco 360. En flexibilitet som erbjuder en bredd som Naked Juicebar ser stora möjligheter med.

– Vi har alla ambitioner att bidra till NakedJuicebars fortsatta resa att etablera små flexibla smoothiebarer med etttydligt koncept som utstrålar wellness och solsken. Det behöver vi svenskar, säger Caspecos VD, Krister Fingal.