Gör rätt

Vi tummar aldrig på kvaliteten. Vi strävar efter perfektion och vill verkligen göra något unikt bra. Dessutom vill vi vara goda människor med hög moral som berättar sanningen. Vi har varken tid eller lust med strul.

Gör nytt

Om vi bara gör rätt blir vi förr eller senare omsprungna. Vi testar nya lösningar och omprövar gamla sanningar. Det får/skall gärna bli fel, för då lär vi oss, rättar till och går stärkta ur det hela. Än mer rätt! Vi är helt enkelt nyfikna människor.

Bry dig

Hur mycket vi än växer är vi i hjärtat ett litet familjeföretag. Och familjer gråter, skrattar, lirar rundpingis, firar, hjälper till med disken, sörjer, tar något läskande, diskuterar, gör läxorna ordentligt, grälar … Därför reagerar vi när vi tappar en kund (hur liten den än är), frågar hur det står till när någon ser ut att må dålig och blir euforiska när familjen växer. När hjärtat är med blir det mycket roligare!

Agera

Vi hjälps åt. Alla har inte tid, kompetens eller möjlighet att lösa varje enskilt problem, men vi kan alltid försöka på egen hand eller be en arbetskamrat om hjälp. Därmed har vi inga surdegar, skitsnack eller liknande, för vi är jordnära och handlingskraftiga. Vi lämnar aldrig någon osedd eller något ogjort.

Vi är Caspeco

Caspeco är endast ett organisationsnummer. Det är vi medarbetare som gör Caspeco till något levande. Med nöjda kunder. Som vi kan vara stolta över.