Lediga tjänster:

fullstack-utvecklare .NET och React

Är du en senior utvecklare som är intresserad av att jobba med moderna teknologier som HTML5, TypeScript, React, C# och Azure i ett dynamiskt, självgående utvecklingsteam och i nära kontakt med produktägare och stakeholders så får du gärna kontakta oss.

Ditt primära arbetsområde kommer att bli att hjälpa oss utveckla vår molnbaserade programsvit för lönehantering, schemaläggning och analys för restauranger. Vi befinner oss just nu i en spännande fas då vi har börjat rulla ut lösningen och nu siktar på att ta den till nästa steg vilket inkluderar bl.a. andra marknader och mer fokus på mobila plattformar.

Vi försöker hålla oss up-to-date med de senaste teknologierna, och använder oss förutom av ovan nämnda tekniker även av bl.a. ImmutableJS, gulp, Redis och SQL Server. Vi har även börjat forska i att använda oss av Machine Learning för automatiserad klassificering och Orleans för parallellisering av beräkningar.

Som person är du driven och resultatinriktad, känner dig bekväm med parprogrammering och inser värdet av TDD.

För mer information, kontakta tomas.johansson@caspeco.se

.NET-utvecklare sökes

Vi söker en person som kommer att ingå i teamet som underhåller och utvecklar vår existerande Windowsbaserade programvara Business Control, som idag används av närmare 1000 kunder för lönehanering, schemaläggning, bokning och ekonomisk analys i brancher som framför allt restaurang, hotell och konferens. Eftersom vår applikation är kritisk för dessa kunders verksamhet är det viktigt att vi har en hög nivå av driftssäkerhet samtidigt som vi även kan göra snabba uppdateringar för att tillfredsställa såväl nya som existerande kunders skiftande behov.

Du kommer att ingå i ett team med tre utvecklare och dina arbetsuppgifter kommer att bestå framför allt av utveckling i C#, VB.NET och SQL, men du bör även vara förtrogen med HTML och JavaScript.

Troligtvis har du jobbat något år med .NET-utveckling och är som person självgående, ansvarstagande och noggrann.

För mer information, kontakta erik.friberg@caspeco.se

Digital Produktdesigner (UI/UX)

Vi söker en ny teammedlem som brinner för att bygga bra produkter, smarta & snygga gränssnitt och behärskar lättare frontend-utveckling. Du kommer att jobba i ett litet team som bygger vår molnbaserade plattform som används på flera enheter och där utvecklingen sker snabbt.

Du har ett stort inflytande över hela vårt UI och vi letar därför efter en person som har ett öga för både design och UX. Viktig del i rollen är att ha en god kommunikation med produktägare och kravställare samt en lättare programmering i HTML, CSS och Javascript för att kunna implementera designförändringar och förbättringar löpande.

För mer information, kontakta tomas.johansson@caspeco.se