Lediga tjänster:

Löneadministratör/Specialist

I rollen kommer du att via telefon och mejl ge löne- och systemsupport till våra kunder. En stor del av det dagliga arbetet innebär att ge konsultativt stöd och vägledning i lagar och kollektivavtal. Problemlösning och felsökning ingår också i rollens karaktär.

Du behöver kunna arbeta självständigt och vara bekväm med att ta egna initiativ för att hjälpa kunden på bästa sätt. Du behöver kunna växla snabbt mellan olika frågor och problem samt även kunna hantera ett högt arbetstempo emellanåt. Kunden ligger alltid i fokus hos oss och vi sätter stort värde på det personliga bemötandet.

Vi söker dig som har utbildning inom löneområdet alternativt arbetat många år i yrket. Det är viktigt att du har mycket god datorvana. Som person är du utåtriktad, stresstålig och brinner för att ge bästa möjliga service.

För mer information, kontakta info@caspeco.se

fullstack-utvecklare .NET och React

Är du en senior utvecklare som är intresserad av att jobba med moderna teknologier som HTML5, TypeScript, React, C# och Azure i ett dynamiskt, självgående utvecklingsteam och i nära kontakt med produktägare och stakeholders så får du gärna kontakta oss.

Ditt primära arbetsområde kommer att bli att hjälpa oss utveckla vår molnbaserade programsvit för lönehantering, schemaläggning och analys för restauranger. Vi befinner oss just nu i en spännande fas då vi har börjat rulla ut lösningen och nu siktar på att ta den till nästa steg vilket inkluderar bl.a. andra marknader och mer fokus på mobila plattformar.

Vi försöker hålla oss up-to-date med de senaste teknologierna, och använder oss förutom av ovan nämnda tekniker även av bl.a. ImmutableJS, gulp, Redis och SQL Server. Vi har även börjat forska i att använda oss av Machine Learning för automatiserad klassificering och Service Fabric för parallellisering av beräkningar.

Som person är du driven och resultatinriktad, känner dig bekväm med parprogrammering och inser värdet av TDD.

För mer information, kontakta tomas.johansson@caspeco.se