Röda arbetspass i schemat

2017-06-27

I dagens release medförde vi så att pass utanför en anställning under månaden kommer visas med röd färg i schemat. Detta så man blir medveten om att man bör ändra slutdatum eller startdatum. Detta eftersom kostnader inte räknas när man inte är anställd.

Sommartider

2017-06-14

Mellan 26 juni och 20 augusti har vi sommartider i supporten.
Vi har då öppet vardagar mellan 09:00-16:00 med lunchstängt 11:30-12:30.
sun-47083_960_720

Nyheter LÖN

2017-05-30

Lägga in deltidsfrånvaro?

Vi har nu gjort livet lite enklare i hanteringen av frånvaro i Caspeco, man kan nu lägga ut frånvaro baserat på de timmar den anställde skulle ha levererat – den tilltänkta arbetstiden. Om man exempelvis vill lägga in sjuk deltid 50% anger man det enligt nedan så kommer frånvaron att läggas ut i timrapporten automatiskt.

Bild 1

Saknar ni någon blankett i systemet?

Caspeco har nu möjlighet att skapa specifika blanketter i systemet, om ni vill lägga till en blankett  i systemet så maila den färdiga blanketten till info@caspeco.se

bild2

Nyheter inom tid

2017-05-30
  • Man kan nu kryssa i att man är bemanningspersonal direkt i klockan. I klockan kommer det finnas en inställning för att påminna om kontonummer som saknas.
  • Liggaren i klockan är omgjord för att den ska vara godkänd utan att man skriver ut den. Vi har även lagt till så man ser vilka som ännu inte stämplat ut högst upp och de som avslutat dagen längst ner.
  • I jobbansökningsfunktionen kan man själv sätta en rubrik på jobbansökan.

Webbaserat Analyspaket

2017-05-11

Caspeco AIR kan nu stolt presentera ett nytt webbaserat analyspaket! Klicka på respektive rubrik nedan för att se mer om de olika delarna:

Benchmark – Jämför er med konkurrenter och internt

Min Stad – Jämför er och håll koll på er stad

Topplistor – Se vad ni säljer mest av och vad ni borde sälja, baserat på era råvarukostnader

Matriser – Via våra Bostoninspirerade matriser kan ni på ett enkelt sätt se vad och hur mycket ni säljer och vilka artiklar ni behöver; ta bort, förändra, höja priset på eller bara vara extremt rädda om

Webbgrafer – Här kan ni i grafer se omsättning, lönekostnad och löne-% för fler än ett ställe i samma vy, samt möjligheten att ”borra” er ner till lägsta nivå, d.v.s. se vem som sålt vad.

Kontakta Jonas Mattsson för mer information: jonas.mattsson@caspeco.se

Support

Telefon: 018-10 00 18

E-post: info@caspeco.se

Sommartider mån-fre: 09:00-16:00

Lunchstängt: 11:30-12:30

Förslagslåda

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Förslag

Företag/Meddelande