VÅR MISSION

Oavsett om din krogerfarenhet har kommit framför eller bakom bardisken, så handlar vår vardag om att göra det bättre på båda sidor med hjälp av digitala lösningar. Exempelvis beställa mat och dryck i telefonen, byta arbetspass med en kollega digitalt eller analysera hur melodifestivalen påverkar lönsamheten. Vi vill göra krogen så härlig, naturlig och modern som möjligt. Då skapas arbetsglädje, nöjda gäster och lönsamhet.

VÅRA OLIKA ARBETSOMRÅDEN

Vi söker medarbetare som som gillar utmaningen i att förändra arbetssätt och skapa förutsättningar för nya tankesätt i en branch som ofta tycker att ”det är väl bra nog som det är”. Några av de roller vi ständigt söker medarbetare till är:

 

jobb4x4
Systemutvecklare
sofie
Support
Kassa-servis
Leveransprojekt

KONTOR OCH KULTUR

Utifrån våra värdeord Gör rätt – Gör nytt – Bry dig – Agera har vi byggt upp en organisation där beslutsvägarna är korta, varje medarbetare gör skillnad, och nya idéer och initiativ premieras. Vi vill att våra medarbetare ska växa i takt med företaget och arrangerar regelbundet events som Uppsala.js och Uppsala Tech där vi delar med oss och lär oss av andra i branschen. Alla utvecklare får också ett årligt bidrag för att främja egen utveckling/hobbyprojekt.

stake
highres_464865671
trummis
kitchen-bright

Vi tycker det är självklart att kontoret ska vara en plats man trivs på, och vill komma tillbaka till varje dag. Och om du inte skulle gilla att dricka kaffe, spela pingis, arkadspel, biljard, brädspel eller kickboxas så har vi också en alldeles egen musikstudio!

VAD SÄGER VÅRA MEDARBETARE?

IMG_0070-Edit
”Jag älskar mitt jobb, inte alla förunnat!”
– Peggy Alexandersson, support

 

”Att få komma till jobbet och hjälpa kunder så deras vardag blir lite smidigare på deras jobb är så givande!”
– Jessica Bjurlerstam, leverans 

 

Per
”Det ska vara på riktigt”
– Per Söderqvist, ägare och grundare

Här är alla vi som jobbar på Caspeco